søndag 28. februar 2010

2. bidrag

Her er mitt 2. bidrag til TJSC sin utfordring "guttekort". Legger det inn på tampen av fristen og håper på det beste.

Ha en god søndags kveld =D





fredag 26. februar 2010

brunt vintage

Har laget et fradagskort, ingen kort ingen kos.... =D brukte litt restepapir og noen nye stickers jeg kjøpte i går. Gleder meg til jeg får arkene jeg vant hos Art Pieces, spent på hvordan de ser ut.

Hade så lenge =)





Cutiepie

Her er koretet som er bidraget til Sukkersött sin skisseutfordring. Brukte noen av tilda klippearkene jeg bestilite fra panduro, er så søtt med pastellfarger =D
Jeg har forresten skannet inn bildene mine denne gangen for at detaljene skal synes bedre, men er ikke sikker på hva jeg synes er best av å skanne eller ta bilder. Legg gjene igjen en liten kommentar om hva du synes.

Ha en fin kveld =D







elsker cupcake

Det ble visst enda ett babykort jeg lagde, og det lagde jeg i forbindelse med kammerpikenes utfordring fra Scrappekammeret- Det står at du skal lage noe av noe eller noen som inspirer deg som du er glad i. Så da tenkte jeg på min lille sukkersøte datter og cupcake(som jeg har fått så sansen for).
Elsker også rosa og grønne pastellfarger sammen.





onsdag 24. februar 2010

Lime og lyseblått

Her er det jeg lagde til Scrapping the music sin OL-bonus, den lyder som følger # lag noe med lime og lysteblååt og innslag av gull, sølv eller bronse.
Så da ble det et nyfødt guttekort i lime og lyseblått og litt sølv på bladene og en sølvkrystall i den ene blomsten.





Jeg har vunnet!!

Jeg har vunnet min første premie og er SÅ stolt =D Jeg vant den hos Art Pieces. Har vunnet ark fra Papirdesign, men er ikke sikkert på hvordan, da blir det ekstra spennende når pakken kommer =)
Ha en fortsatt fin kveld!

Pakken min har kommet!!!

ååå har ventet leeeenge på denne pakka fra Panduro(en uke er lang tid når man venter på noe).
Fikk alt dette for 550kr ink porto, kjekt med salg.
Så nå skal jeg prøve å la den stå helt til i kveld, så skal mamma Heidi fråtse i godsaker når Malin har lagt seg og samboeren spiller =D
gleder meg masse!!

Hva er det oppi tro........


jo, masse godsaker!!!

tirsdag 23. februar 2010

drømmer

Har laget et "drømme seg bort" kort som er med i Scrappekammerets skisseutfordring. Syntes ordtaket og kortet passet sammen, hvis man ser på damen så holder hun hendene intil seg og smiler og har et drømmende blikk og bakgrunnen er thai inspirert. Brukte disse arkene fordi jeg liker buddisme og eksotiske steder, og drømmer om å reise rundt i verden.





ATC stjernetegn

Dette er min ATC som jeg har laget til Art Pieces utfordring "mitt stjernetegn". Forelsket meg helt i dette bilde, så da var det utgangspunktet mitt.
Er så glad i engler, alver og feer.

mandag 22. februar 2010

Konfirmasjons kort gutt

Jeg har laget et konfirmasjoens kort til, men denne gangen er det til gutt. Kortet har jeg laget er som bidrag i Sketchy colors skisseutfordring. Prøvde noe nytt når det gjelder pengelommen, festet den i midten med tråd som feste.





bursdags kort

Hentet litt inspirasjon fra layouten på bloggen min. Printet det ut og satt sammen slik jeg ville ha det. Den store blomsten har jeg laget selv ved å ta noen biter håndlaget papir og satt sammen med ding, husker ikke hva det heter i farta, men dere vet hva det er =)limte også på en liten konvolutt på insiden.





lørdag 20. februar 2010

Konfirmasjons kort

Mitt første konfirmasjons kort. Endelig har jeg kjøpt meg blekk til printeren min og vært en tur på Anitas hobby og kjøpt noen små saker. Så da var det bare å dra hjem å printe og styre.
Prøvde meg på lillatoner denne gangen, og inni kortet lagde jeg en liten lomme til eventuelt penger.





Mr. & Mrs.

Ett bryllups kort til....






og litt detaljer

Fargeklatt

Mitt fargeglade bidrag til Kort o manias utfordring med tema STERKE FARGER og PANG effekt.





fredag 19. februar 2010

Friends forever

Mitt bidrag til Sukkersött sin utfordning "til en venn, med dikt eller setning om vennskap" Mottok min første pakke hos Creative club i dag og da måtte jeg bruke noe av det fine jeg fikk.
Fuglene har jeg tegnet over på matpapir fra mønsterboka mi og fargelagt.







onsdag 17. februar 2010

Sunshine- tid for vår

Her er min 2. ATC som er med i utfordringen til Art Pieces. Utfordringen går ut på tema SOL, og da tenkte jeg på vår og farger som gultoner og friskhet.

shark attack

Har laget et kort til TJSC sin utfordring, som er lag et gutte kort til en i barneskole alder og du skal brukte stifter.
Jeg gikk frem ved å tenkte på hva som minte meg om stifter og da tenkte jeg på hai, fant derfor et hai bildet på nettet og brukte det som inspirasjons kilde. Selve haien har jeg brukt fra en mønster bok jeg har og prøvd å lage litt 3D effekt (ble ikke så bra som jeg trodde da hehe)





Nytt easel kort

Hei.
Tid for et nytt kort, det ble et easel kort denne gangen. Prøvde å skape en litt sånn gammeldags reise/kos følelse med varme toner.





lørdag 13. februar 2010

dilla på lilla

Klokka er nå 02.00 og da er det på tide å gå å legge seg, men har ikke klart det før jeg var ferdig med det siste kortet mitt i dag. Endelig fått kjøpt meg svart og gull stempelputer så da måtte jeg teste dem.
Motive på figuren har jeg hentet fra Marielle sin blogg lay-out som jeg har tegnet over på papir og fargelagt.
Fant også et fint dikt som passet på nettet et sted, er ikke helt sikker på hvor.
Men da hopper jeg i loppekassa og samler nye ideer til i morgen.

God natt =D